Wednesday, November 21, 2012

nak tahu tak..?

Assalamualaikum...lama betul tak menjenguk kat blog yang satu ni huhu asik sibuk update FB n blog lagi satu  ni...
siapa minat smocking click sini ek

hmm sedar x sedar sekejap je dah masuk tahun baru hijrah kan..dan bagi mereka yang anak2 sedang menjlani peperiksaan SPM mesti sibuk kan... macam saya juga..lama betul rasanya nk habis exam diarong ni lepas tu bukan anak jer lega ibubapa pun lega sama ...

Setelah beberapa tahun menceburi dunia hujung jari ni rasanya semakin syiok lah hehe lebih2 lagi bila dapat mencuba resepi2 yang dikongsi oleh rakan2 blogger yaang pemurah memuatkan resepi untuk dicuba bersama...baru2 ni saya telah mencuba resepi caramel cake(hehe orang dah lama buat saya baru nak try x kisahlah kan...
caramel cake  kali pertama buat ni agak keras sikit cake nya mungkin kurang putar atau terlebih yang pasti lain kali boleh cuba buat lagi.....

yang ni pulak rainbow cake ..pun dapat dari one of the blog resepinya cuma bhg filling  saya tambah dengan blueberry n next time nak try guna cream cheese instead of butter cream..haha boleh lah kan setakat nak makan2 utk keluarga ...

semoga kita dapat jumpa lagi di masa-masa akan datang !

No comments:

Post a Comment